Hamburgerbrød Buffalo 90g
90g x 48 stk
Et innovativt burgerbrød med fermentert hvetemel som gir en deilig brødsmak. Dekorert med et delikat rutemønster av semulegryn. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.
Varenummer: 201751 | EPD-nummer: 5217468 | GTIN: 07020712017786
Varenummer: 201751
EPD-nummer: 5217468
GTIN: 07020712017786
PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Hatting
56 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, fermentert hvetemel, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), bestrødd med semule durumhvete. Kan inneholde spor av sesamfrø, mandel, melk og soya.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 260 kJ/ 299 kcal |
| Fett | 6,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 51,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,63 g |
| Kostfiber | 0,60 g |
| Protein | 8,50 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 201751 |
| EPD-nummer | 5217468 |
| GTIN | 07020712017786 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.12.2018 |
| Oppdatert dato | 03.11.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Tin og server |

















