Vegetarburger OST og soltørket tomat

1000 GRM

HOFF Liv Laga vegetarburger med OST og soltørket tomat inneholder blant annet poteter, brune linser og soltørkede tomater, som sammen med et hint av urter og god ost, gir en herlig smak! Den veier 125 gram pr. stk. og er ganske enkelt saftig, mettende - og himla god!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20011
EPD-nummer: 4708681
GTIN: 07044713200114

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF LIV LAGA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

7 produkter i databasen

Ingredienser

Raspet potet (48%), brune linser (27%), soltørket tomat i olje (10%) [tomater, solsikkeolje, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre, eddiksyre), antioksidant (askorbinsyre)], kikertmel, OST, solsikkeolje, krydder [chili, løk, dekstrose (mais), hvitløk, pepper, gjærekstrakt, cayennepepper, rosmarin, krydder­ekstrakt (paprika, muskatblomme), oregano, timian, basilikum]. EGGEHVITEPULVER, salt, fortykningsmiddel (guargummi, xanthan­gummi), modifisert stivelse, rismel, maismel, potetstivelse, maisstivelse, hevemiddel (E450, E500), farge (E100, E169).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 861 kJ/ 206 kcal
Fett 9,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 19,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Protein 8,30 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 20011
EPD-nummer 4708681
GTIN 07044713200114
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.02.2017
Oppdatert dato 19.12.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -22 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Friteres Friteres fra frossen tilstand ved 175 oC i ca. 3:20 - 3:30 min. Vegetarburgerene kan også tilberedes på følgende måter med godt resultat:
Stekes Fra frossen tilstand: FLATGRILL: Stekes ca. 6 min. på hver side. Snus noen ganger under stekingen. PRESSGRILL: Stekes ca. 6 min. Denne tilberedningsmetoden er foreløpig ikke testet fullt ut. FLATGRILL/KOMBIDAMPER: Stek først 1 min. på hver side på flatgrill. Etterstekes 6 min. ved 180oC med varmluft i kombidamper. KOMBIDAMPER: Stekes ved 180oC med varmluft i ca. 10 minutter STEKEOVN: Stekes ved 200oC i vanlig stekeovn, eller 180oC i varmluftsovn i ca. 15 – 18 min. Fra tint tilstand: FLATGRILL: Stekes ca. 2 min. på hver side