Hoff Mykstekt Løk, 1kg

HOFF Mykstekt Løk er produsert av førsteklasses, friske råvare. Løken er kuttet i skiver, og ikke hakket. Den minner derfor om løk som man skjærer opp og steker hjemme. Løken har en rund, fin smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20071
EPD-nummer: 6271670
GTIN: 07044713200718

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

106 produkter i databasen

Ingredienser

Kepaløk, rapsolje, salg, karamellisert sukker og sort pepper

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 193 kJ/ 46 kcal
Fett 0,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,07 g
Karbohydrat 7,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,30 g
Protein 1,16 g
Salt 0,39 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 20071
EPD-nummer 6271670
GTIN 07044713200718
GTIN2 7044711200710
GTIN3 7044719200712
Opprettet dato 01.09.2023
Oppdatert dato 21.09.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Produsents behandling/tilberednings prosess Kombinasjon
Type grønnsak Løk
Primærtilsetning Uklassifisert
Formasjon Oppskjært/skivet
Hvis økologisk Nei

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt