HOFF Gourmet Frites 4x2.5kg
2500 GRM
HOFF Gourmet Frites er pommes frites med grovt kutt, 15x15 mm. Den har et ”rustikt” preg og god potetsmak.
Varenummer: 00001970 | EPD-nummer: 2070985 | GTIN: 07044710319703
Varenummer: 00001970
EPD-nummer: 2070985
GTIN: 07044710319703

PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
108 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 515 kJ/ 123 kcal |
Fett | 3,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 22,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 1,60 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 00001970 |
EPD-nummer | 2070985 |
GTIN | 07044710319703 |
GTIN2 | 07044710819708 |
GTIN3 | 07044710819708 |
Opprettet dato | 03.10.2014 |
Oppdatert dato | 04.04.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Primærtilsetning | Olje |
Type grønnsak | Potet |
Formasjon | Oppskjært/skivet |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Friteres | Tilberedes direkte fra dypfryst tilstand i ca. 3 - 3 1/2 min. Friteres ved 175°C. Friteringstiden vil variere avhengig av potetsort. |