HOFF HERMETISKE POTETER, 9 KG INKL LAKE, 6,2 KG UTEN LAKE
6200 GRM
HOFF Hermetiske Poteter er ferdig skrelte og kokte poteter. Potetene er lett å porsjonere kan tilberedes på en-to-tre og du unngår svinn. Kvaliteten er jevn hele året og potetene tåler “juling”. De hermetiske potetene passer godt som tilbehør til middag, i salater, pytt i panne, som stuede poteter og i lapskaus.
Varenummer: 00003006 | EPD-nummer: 584508 | GTIN: 07044710030066
Varenummer: 00003006
EPD-nummer: 584508
GTIN: 07044710030066
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
111 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter, salt, stabilisator (kalsiumklorid) og antioksdanter (askobinsyre og natriumsulfitt)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 334 kJ/ 80 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
| Varenummer | 00003006 |
| EPD-nummer | 584508 |
| GTIN | 07044710030066 |
| GTIN2 | 07044710830062 |
| GTIN3 | 07044710830062 |
| Opprettet dato | 03.10.2014 |
| Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (tørrvare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type grønnsak | Potet |
| Primærtilsetning | Uidentifisert |
| Formasjon | Hel |
| Hvis økologisk | Nei |
| Produsents behandling/tilberednings prosess | Utvidet holdbarhet behandlet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 10 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 760 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Tilberedning i kasserolle: Potetene dampes til vannet er borte. Bruk grunn kjele, slik at potetene kan vendes godt. Tilberedning i kombidamper: Potetene legges i bakk med smør, vann og salt. La de stå ved 250oC i ca. 10 min. Tilberedning i mikrobølgeovn: En porsjon poteter - ca. 150 g - legges på en skål med 3 ss vann, 1 teskje smør og 1 teskje dill/persille. Dekk skålen, og varm 90 - 120 sekunder i ovnen (tilpasses egen ovn). La skålen stå og hvile noen minutter før servering. |

















