HOFF Røsti Hjemmelaget Type 6x1kg

HOFF Røsti hjemmelaget type er laget slik sveitserne er vant til å spise den. HOFF Røsti har god potetsmak med et lite innslag av løk og krydder. Lekkert og velsmakende

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20000
EPD-nummer: 4402491
GTIN: 07044713200008

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

106 produkter i databasen

Ingredienser

Poteter (87 %), solsikkeolje, potetflakes, risstivelse, løk, salt, fortykningsmiddel (E 412), dekstrose, maisstivelse, pepper, antioksidant (NATRIUMSULFITT).

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 748 kJ/ 179 kcal
Fett 8,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 22,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 2,70 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frukt og grønnsaker, nøtter og frø
Varenummer 20000
EPD-nummer 4402491
GTIN 07044713200008
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 09.05.2016
Oppdatert dato 14.05.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Formasjon Opphakket
Produsents behandling/tilberednings prosess Kombinasjon
Primærtilsetning Olje
Type grønnsak Potet
Hvis økologisk Nei

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i kombidamper ved 220°C i ca. 20 min., eller i stekeovn med varmluft ved 220°C i ca. 20-25 min.
Friteres Friteres ved 175°C i 3-5 min, til de er gyllenbrune. Ved bruk av frityr, anbefaler vi å riste kurven litt før den plasseres i frityren, for å unngå ”bøss” i oljen.