BACONTERNING KOKT FRYS
1000 GRM
Magert og smakfullt bacon som passer Bacon i terning ypperlig til pizza og pastaretter.
Varenummer: 1301 | EPD-nummer: 592998 | GTIN: 07020915213015
Varenummer: 1301
EPD-nummer: 592998
GTIN: 07020915213015
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: 82 % svinebog, småflesk, vann, stabilisator (di-/trifosfat), surhetsregulerendemiddel (kaliumlactat, kalium acetat), salt, konserv.middel (natriumnitritt), antioksidant(natriumaskorbat), røykaroma. Varmebehandlet. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 122 kJ/ 271 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,00 g |
Karbohydrat | 1,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1301 |
EPD-nummer | 592998 |
GTIN | 07020915213015 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |