BOGSKINKE
Magert og smakfullt produkt av renskåret norsk svinekjøtt med høy kvalitet. Passer ypperlig til pizza, sandwicher, wraps, salater og til pastaretter.
Varenummer: 1974 | EPD-nummer: 4089454 | GTIN: 07020915219741
Varenummer: 1974
EPD-nummer: 4089454
GTIN: 07020915219741
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
69 % Norsk svinekjøtt, vann, surhetsreg.middel
(kaliumlaktat, kaliumacetat), stabilisator (di-/trifosfat),
glukose, potetstivelse, svineprotein, salt, konserverings-
middel (natriumnitritt), antioksidant (natriumascorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 635 kJ/ 152 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 3,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1974 |
EPD-nummer | 4089454 |
GTIN | 07020915219741 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.12.2015 |
Oppdatert dato | 17.06.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |