GÅRDSSKINKE
Saftig marmorert svinelårskinke med en naturlig kjøttstruktur. 22 g per skive og med et lavt saltinnhold for å få frem den gode naturlige kjøttsmaken. Kvalitetsskinke med et rustikk utseende.
Varenummer: 2129 | EPD-nummer: 4681904 | GTIN: 07020915221294
Varenummer: 2129
EPD-nummer: 4681904
GTIN: 07020915221294
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
50 produkter i databasen
Ingredienser
88 % svinekjøtt, vann, surhetsreg.middel(kaliumlaktat, kalium acetat), stabilisator (di/tri fosfat), konserveringsmiddel (natriumnitritt), salt, antioksidant(natriumascorbat), pepper.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 504 kJ/ 120 kcal |
| Fett | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,50 g |
| Karbohydrat | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,40 g |
| Protein | 18,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2129 |
| EPD-nummer | 4681904 |
| GTIN | 07020915221294 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.01.2017 |
| Oppdatert dato | 17.06.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 56 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















