Puddersukker dekor 10 kg
Varenummer: 38810 | EPD-nummer: | GTIN: 17048750388108
Varenummer: 38810
EPD-nummer:
GTIN: 17048750388108
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Diamant zucker
VAREMERKE: Kölner
0 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker 74 %, hvetestivelse 20 %, delvis herdet vegetabilsk fett (palmekjerne) 6 %.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 820 kJ/ 430 kcal |
| Fett | 6,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,60 g |
| Karbohydrat | 94,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 74,00 g |
| Protein | 0,00 g |
| Salt | 0,25 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 38810 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 17048750388108 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 12.08.2021 |
| Oppdatert dato | 12.08.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















