Holy Smoke Storfeburger 150g x 48stk

150g x 48stk

En spennende og saftig burger av norsk storfekjøtt, tilsatt pepper og røykaroma, for en opplevelse av kullgrillet burger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 198
EPD-nummer: 5499462
GTIN: 07043570011987

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

86 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt (90%) av storfe, vann, pepper, salt, røykaroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 960 kJ/ 231 kcal
Fett 18,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,20 g
Karbohydrat 0,60 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 15,40 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Storfekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 198
EPD-nummer 5499462
GTIN 07043570011987
GTIN2
GTIN3 7043570021986
Opprettet dato 03.02.2021
Oppdatert dato 03.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 304 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Varmebehandles Hamburgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på god varme, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er hamburgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår BBQ-saus.