Kebab Porsjon 130g x 4stk x 11pk

130g x 4stk

Med Kanda sin unike krydderblanding har vi klart å skape smaken av Middelhavet med vår kebab. Saftig og god, du kan steke den i stekepannen, varme den i komfyren eller slenge den på grillen som en burger. Ha den i pitabrød med Kandas gode kebabdressing til for den ultimate hjemmelagde kebabopplevelsen.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 943
EPD-nummer: 4800173
GTIN: 07043570009434

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

86 produkter i databasen

Ingredienser

Storfe norsk/tysk (50,6%), fårekjøtt norsk/islandsk (25%), vann, stivelse (potetmel), salt, melkeprotein, krydder (hvitløk), sitrusfiber.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 974 kJ/ 233 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,94 g
Karbohydrat 5,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 13,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt av ulike slag, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer
Varenummer 943
EPD-nummer 4800173
GTIN 07043570009434
GTIN2 07043570019433
GTIN3 07043570029432
Opprettet dato 29.01.2021
Oppdatert dato 09.02.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Storfe – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 304 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Kebab porsjon kan stekes fra frossen eller tint tilstand. Stekes på begge sider ved middels varme til den er gjennomstekt. Deretter hakkes den opp i passe biter og serveres i et pitabrød. Kebaben kan også stekes eller grilles hel og legges i et hamburgerbrød med Kandas kebabdressing, salat og valgfritt tilbehør.