Kebab porsjon 130g x 55stk

7,15kg

Kanda Kebab er smaken av Middelhavet i Norge. Vi har vår egen unike krydderblanding som gjør at Kanda Kebab er noe helt for seg selv. Her har vi laget ferdig porsjoner av kebab, som kan stekes fra fryst tilstand og deles i ønsket størrelse under steking.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 872
EPD-nummer: 4239323
GTIN: 07043570008727

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

86 produkter i databasen

Ingredienser

Storfe norsk/tysk (50,6%), fårekjøtt norsk/islandsk (25%), vann, stivelse (potetmel), salt, melkeprotein, krydder (hvitløk), sitrusfiber.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 974 kJ/ 233 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,94 g
Karbohydrat 5,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 13,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 872
EPD-nummer 4239323
GTIN 07043570008727
GTIN2
GTIN3 07043570028725
Opprettet dato 10.02.2016
Oppdatert dato 09.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -20 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Varmebehandles Kebab porsjon kan stekes fra frossen eller tint tilstand. Stekes på begge sider ved middels varme til den er gjennomstekt. Deretter hakkes den opp i passe biter og serveres i et pitabrød. Kebaben kan også stekes eller grilles hel og legges i et hamburgerbrød med Kandas kebabdressing, salat og valgfritt tilbehør.