Halal – næringsmiddel tilpasset islamske diettregler

Kyllingburger panert halal

6,3kg

Vår panerte kyllingburger kan tas rett fra frys og stekes i olje ved 180 grader, for rask tilberedning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 693
EPD-nummer: 4198990
GTIN: 07043570006938

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

86 produkter i databasen

Ingredienser

Norsk Kyllingkjøtt (70%), vann, kavring (hvetemel, salt, gjær, paprika, gurkemeie), hvetemel, krydder (hvitløk, chili).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 782 kJ/ 187 kcal
Fett 9,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,76 g
Karbohydrat 11,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 14,00 g
Salt 0,69 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 693
EPD-nummer 4198990
GTIN 07043570006938
GTIN2
GTIN3 07043570016937
Opprettet dato 10.02.2016
Oppdatert dato 09.02.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Friteres i olje ved 180grader. Skal være gjennomstekt ved servering.