Kyllingburger panert halal
6,3kg
Vår panerte kyllingburger kan tas rett fra frys og stekes i olje ved 180 grader, for rask tilberedning.
Varenummer: 693 | EPD-nummer: 4198990 | GTIN: 07043570006938
Varenummer: 693
EPD-nummer: 4198990
GTIN: 07043570006938
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Norsk Kyllingkjøtt (70%), vann, kavring (hvetemel, salt, gjær, paprika, gurkemeie), hvetemel, krydder (hvitløk, chili).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 782 kJ/ 187 kcal |
| Fett | 9,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,76 g |
| Karbohydrat | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 0,69 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
| Varenummer | 693 |
| EPD-nummer | 4198990 |
| GTIN | 07043570006938 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07043570016937 |
| Opprettet dato | 10.02.2016 |
| Oppdatert dato | 09.02.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Kylling – bearbeidet |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Friteres i olje ved 180grader. Skal være gjennomstekt ved servering. |

















