Kyllingnuggets Halal 6 kg
6000 GRM
Varenummer: 690 | EPD-nummer: 4199873 | GTIN: 07043570006907
Varenummer: 690
EPD-nummer: 4199873
GTIN: 07043570006907
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt (69,40%), vann, kavring (HVETEmel, salt, gjær, paprika, gurkemeie), beriket HVETEmel (HVETEmel, kalsiumkarbonat, jern, niacin, tiamin), krydder (hvitløk, chili).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 787 kJ/ 188 kcal |
| Fett | 10,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,89 g |
| Karbohydrat | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,65 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 690 |
| EPD-nummer | 4199873 |
| GTIN | 07043570006907 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07043570016906 |
| Opprettet dato | 10.02.2016 |
| Oppdatert dato | 05.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Friteres | Produktet skal gjennomstekes før servering. |

















