Sesongvare

Pølsetopping Corny

200ml / 175g

En nydelig pølsetopping med biter av mais og et spark av jalapeno. Perfekt til pølser og bakt potet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 488
EPD-nummer: 6657308
GTIN: 07043570034887

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

87 produkter i databasen

Ingredienser

Rapsolje, mais 19%, vann, eggeplomme (eggeplomme, salt, konserveringsmiddel E211), sukker, aroma (termisk prosessert aroma, røykaroma (melkselleri), maltodekstrin, vann, salt, stabilisator (E414), antioksidanter (E300, E306)), ostepulver (melk, E339), sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder), eddik, krydder (hvitløk, jalapeno, salt), modifisert stivelse, stabilisator (E412, E415, E410, konserveringsmiddel (E202), surhetsregulator (sitronsyre)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 140 kJ/ 512 kcal
Fett 54,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,43 g
Karbohydrat 6,80 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Protein 2,00 g
Salt 0,69 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Salatdressing eller dip
Varenummer 488
EPD-nummer 6657308
GTIN 07043570034887
GTIN2 7043570044886
GTIN3 7043570054885
Opprettet dato 26.06.2025
Oppdatert dato 26.06.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 120 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 40 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 7 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Dressingen er klar til bruk.