KAVLI SKINKEOST 175 GRAM TUBE
175Gr
Kavli SkinkeOst er laget av ekte norsk hvitost blandet med velsmakende skinkebiter. Vi har lyttet til forbrukerne og Kavli SkinkeOst har fått 50 % mer skinke for smakens skyld. 175 g x 16.
Varenummer: 1039 | EPD-nummer: 4218715 | GTIN: 07041810010394
Varenummer: 1039
EPD-nummer: 4218715
GTIN: 07041810010394
PRODUSENT: O. Kavli AS
VAREMERKE: Kavli
20 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitost 50%, vann, skinke 14% (svinekjøtt, vann, salt, røykaroma), smeltesalt (natriumfosfat, polyfosfat), aroma, fargestoff (annattoekstrakt, kurkumin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 864 kJ/ 208 kcal |
| Fett | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 16,00 g |
| Salt | 2,50 g |
| Kalsium | 358,00 mg (45% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Melk og smørprodukter |
| Varenummer | 1039 |
| EPD-nummer | 4218715 |
| GTIN | 07041810010394 |
| GTIN2 | 7041819910398 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.01.2018 |
| Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 6 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 450 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 300 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















