Liba Brød kart. à 72 (4x18)

Liba Brød bakes etter en flere generasjoner gammel Arabisk oppskrift. Brødet er helt unikt med bare naturlige ingredienser uten tilsetningsstoffer. Liba Brød er tynt brød, som egner seg til wraps, flattbrød, bryte brød, og kan også brukes som pizzabunn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1722
EPD-nummer: 5062039
GTIN: 07072094017229

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Kristiania Gourmet

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

305 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sukker, gjær, salt, bygg

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 150 kJ/ 280 kcal
Fett 1,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 56,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,30 g
Kostfiber 2,50 g
Protein 9,00 g
Salt 0,97 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 1722
EPD-nummer 5062039
GTIN 07072094017229
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.04.2018
Oppdatert dato 14.03.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -25 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines i ca. 1 timer i rom temperatur. Holbar etter opptining 5 dager. Husk merk med dato.