Krokan-iskrem 4,5L
4,5L
Kulinaris, den lille iskremfabrikken lager denne iskremen med ekte vanilje og hjemmelaget krokan.
Varenummer: 792 | EPD-nummer: 5029418 | GTIN: 07090008302643
Varenummer: 792
EPD-nummer: 5029418
GTIN: 07090008302643
PRODUSENT: Kulinaris AS
VAREMERKE: Kulinaris
28 produkter i databasen
Ingredienser
Fløteis. Ingredienser: Helmelk, fløte, 10% krokan (sukker, 8% mandler), sukker, dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, ekstrakt av Madagaskar-vanilje, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), invertsukker, farge (karamell).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Mandel |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
|
Nøtter
Mandel |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Pistasjnøtter, Hasselnøtter), Peanøtter og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 868 kJ/ 208 kcal |
| Fett | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,00 g |
| Karbohydrat | 30,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 28,00 g |
| Protein | 3,00 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
| Varenummer | 792 |
| EPD-nummer | 5029418 |
| GTIN | 07090008302643 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.03.2018 |
| Oppdatert dato | 28.03.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















