Sorbet av jordbær 4,5 liter
4,5 Liter
Kulinaris, den lille iskremfabrikken på Kolbotn, har som mål å lage verdens beste jordbærsorbet. Ingen kunstige aromaer eller farger.
Varenummer: 1013 | EPD-nummer: 4342457 | GTIN: 07090008301523
Varenummer: 1013
EPD-nummer: 4342457
GTIN: 07090008301523
PRODUSENT: Kulinaris AS
VAREMERKE: Kulinaris
28 produkter i databasen
Ingredienser
Fruktis. Ingredienser: 53% Jordbær, vann, sukker, siciliansk sitronjuice, dekstrose, glukosesirup, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pistasjnøtter), Egg og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 506 kJ/ 121 kcal |
| Fett | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 30,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 29,00 g |
| Protein | 0,00 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
| Varenummer | 1013 |
| EPD-nummer | 4342457 |
| GTIN | 07090008301523 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.06.2017 |
| Oppdatert dato | 28.03.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















