STROZZAPRETI PASTA KOKT 6KG
6000 GRM
Trendy ferskfrossen forkokt pasta fra Italias og Europas nr 1 produsent av fersk frossen pasta. 6 egg pr kilo semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold for og skape en pasta som klarer av kravene et travelt kjøkken stiller.
Varenummer: 3700 | EPD-nummer: 1858786 | GTIN: 08006967008082
Varenummer: 3700
EPD-nummer: 1858786
GTIN: 08006967008082
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: Laboratorio Tortellini
15 produkter i databasen
Ingredienser
Ferske egg pasta 80% (durumhvete semolina, egg 18,5%, vann), vann, salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 861 kJ/ 206 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 37,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,40 g |
| Protein | 8,60 g |
| Salt | 0,63 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Pasta og nudler |
| Varenummer | 3700 |
| EPD-nummer | 1858786 |
| GTIN | 08006967008082 |
| GTIN2 | 07036340019351 |
| GTIN3 | 07036340019351 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 26.05.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















