Solskinnsbolle 100g

100g x 75 stk

Deilig og smakfull solskinnsbolle med rosiner og vaniljekrem i deigen. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Vaniljekrem og melis til topping følger ikke med. Bakt i Norge.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201591
EPD-nummer: 5648183
GTIN: 07020712020465

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Hvetemel, vann, sukker, 7,5% vaniljekrem (melk, sukker, modifisert maisstivelse, melkepulver, mysepulver (melk), stabilisator (E440, E401, E450), melkeprotein, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160)), rapsolje, 2,9% rosiner, gjær, hvetegluten, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandel, sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 132 kJ/ 310 kcal
Fett 5,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 46,10 g
hvorav
- Sukkerarter 13,60 g
Kostfiber 2,80 g
Protein 9,30 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 201591
EPD-nummer 5648183
GTIN 07020712020465
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.04.2019
Oppdatert dato 02.08.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 270 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og med fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller under varmelampe (maks 37 grader). Legg på vaniljekrem, pensle bollene og la det tørke i ca fem minutter før de stekes ved ca. 180°C i 7-8 minutter.