Formstekt loff 650g
650g x 9 stk
Klassisk loff stekt i form og med meldekor. Bakt i Norge
Varenummer: 201302 | EPD-nummer: 6203137 | GTIN: 07020712023220
Varenummer: 201302
EPD-nummer: 6203137
GTIN: 07020712023220
PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
154 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 947 kJ/ 227 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 44,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Kostfiber | 4,00 g |
| Protein | 7,70 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 201302 |
| EPD-nummer | 6203137 |
| GTIN | 07020712023220 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.05.2023 |
| Oppdatert dato | 15.05.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
| Brick kode | Brød (frysevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
| Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° i 4-6 minutter fra tint tilstand. |

















