SANDWICHBRØD GROVT SKÅRET 1,2 kg
6000 GRM
Stort og grovt sandwichbrød. En bestselger som passer til toast og påsmurt. 27 skiver
Varenummer: 3380 | EPD-nummer: 4097580 | GTIN: 17314873380009
Varenummer: 3380
EPD-nummer: 4097580
GTIN: 17314873380009
PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
154 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, hvetemel, fullkornshvetemel 23%, knuste rugkjerner 5,7%, fullkornsrugmel 4,2%, hvetegluten, gjær, sirup, rapsolje, linfrø, byggmalt, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 015 kJ/ 242 kcal |
| Fett | 2,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 42,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,70 g |
| Kostfiber | 6,40 g |
| Protein | 9,20 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 3380 |
| EPD-nummer | 4097580 |
| GTIN | 17314873380009 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 27314873380006 |
| Opprettet dato | 13.11.2014 |
| Oppdatert dato | 11.10.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | tin og server |

















