ASC

ASC Vannamei reker uten skall 16/20 RÅ

700g

SMAKFULLE VANNAMEI REKER RIK PÅ PROTEIN Vannameireker er tropiske reker oppdrettet på ASC-sertifiserte anlegg i Vietnam. Du kan derfor være trygg på at produktet er produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 7245
EPD-nummer: 5793666
GTIN: 07059330072457

INFORMASJONSEIER: Noramix Trade AS

PRODUSENT: Noramix

VAREMERKE: Noramix

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

1 produkter i databasen

Ingredienser

Hvitfotreke, vann, stabilisator E451, E452, salt

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 254 kJ/ 61 kcal
Fett 0,53 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,18 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 13,90 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Vietnam
Opphavsland Vietnam
Varegruppe Sjømat
Varenummer 7245
EPD-nummer 5793666
GTIN 07059330072457
GTIN2 17059330072454
GTIN3 37090048492404
Opprettet dato 28.02.2022
Oppdatert dato 28.02.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Skalldyr – bearbeidet
Brick kode Skalldyr – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fisk/skalldyr snitt/form Hel
Hvis skall fjernet/skrellet Ja
Hvis økologisk Nei
Oppdrett, fersk-/saltvann Saltvannsoppdrett
Primærtilsetning Vann
Produsents behandling/tilberednings prosess Uklassifisert
Type skalldyr Reke

Oppbevaring

Temperatur, min -4 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 2 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager