Ølpanert Fish & Crispy

Klassisk ølpanert Hoki til fish & chips. Passer perfekt til lunsj, tapas og som a la carte.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3
EPD-nummer: 5679469
GTIN: 07090045931493

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


15 produkter i databasen

Ingredienser

Hokifillet 65%, Hvetemel, Rismel, Rapsolje, Vann, Øl (Vann, Byggmalt, Humle), Salt, Bakepulver (Surhetsregulerende, Disfosfater, Hevelsesmiddel : Natriumkarbonater, Hvetemel), Pepper

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 649 kJ/ 155 kcal
Fett 8,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
Karbohydrat 9,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Protein 0,00 g
Salt 1,23 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Polen
Opphavsland New Zealand
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 3
EPD-nummer 5679469
GTIN 07090045931493
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.09.2022
Oppdatert dato 06.10.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Hvitfisk

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt