Akkar spiral med sjøtang og Himalaya - salt

Nori er ikke bare sjøtang man pakker sushien inn med, den har også en nydelig salt “sjøsmak” som spiller glimrende inn med det milde himalayasaltet. Begge krydder samspiller med de panerte stykkene av blekksprut som er skåret for å gi en unik marmorering. En perfekt tapas eller et overraskende element til både forretter og generell sjømat.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6
EPD-nummer: 5326780
GTIN: 07090045931202

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


15 produkter i databasen

Ingredienser

blekksprut (Bløtdyr)(60%), Panering ( fortykningsmiddel (E1420,E1412), hvetemel, egg, vann, palmeolje, gjærekstrakt, sukker, salt, hevingsmidler (E450, E500), Sjøtangflak (0,3%), Pepper, rafinert soyaolje, Himalayasalt (0,1%), farge (E160c).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 872 kJ/ 208 kcal
Fett 7,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,90 g
Karbohydrat 19,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 14,70 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Malaysia
Opphavsland Malaysia
Varegruppe Frosne skalldyr
Varenummer 6
EPD-nummer 5326780
GTIN 07090045931202
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.09.2022
Oppdatert dato 29.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 410 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt