MSC-merket fisk

Alaska Pollock Sprøbakt Glutenfri

Pollock er en av Alaskas største ressurser fra havet, og den smaken og det hvite kjøttet, gjør den populær til mange forskjellig tilberedningsmåter. Den er nesten identisk med vår egen lyr.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5
EPD-nummer: 5550389
GTIN: 07090045931431

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


15 produkter i databasen

Ingredienser

Pollock (Fisk)(Theragra Chalcogramma) (55%), Panering [Gul Maismel, Vann, Palmeolje, Modifisert Tapioca-Stivelse, Potetstivelse, Rismel, Kikertmel, Maisstivelse, Salt, Hevemiddel (E450, E500), Pepper].

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Skalldyr, Egg, Soya, Melk og Bløtdyr

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 680 kJ/ 163 kcal
Fett 5,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,60 g
Karbohydrat 12,90 g
hvorav
- Sukkerarter 3,20 g
Protein 13,10 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Malaysia
Opphavsland Malaysia
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 5
EPD-nummer 5550389
GTIN 07090045931431
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.09.2022
Oppdatert dato 29.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 410 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt