Alaska Pollock Sprøbakt Glutenfri
Pollock er en av Alaskas største ressurser fra havet, og den smaken og det hvite kjøttet, gjør den populær til mange forskjellig tilberedningsmåter. Den er nesten identisk med vår egen lyr.
Varenummer: 5 | EPD-nummer: 5550389 | GTIN: 07090045931431
Varenummer: 5
EPD-nummer: 5550389
GTIN: 07090045931431
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Pollock (Fisk)(Theragra Chalcogramma) (55%), Panering [Gul Maismel, Vann, Palmeolje, Modifisert Tapioca-Stivelse, Potetstivelse, Rismel, Kikertmel, Maisstivelse, Salt, Hevemiddel (E450, E500), Pepper].
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Skalldyr, Egg, Soya, Melk og Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 680 kJ/ 163 kcal |
Fett | 5,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 12,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Protein | 13,10 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 5 |
EPD-nummer | 5550389 |
GTIN | 07090045931431 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.09.2022 |
Oppdatert dato | 29.09.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |