Bolinhosboller

Klippfiskboller Bolinhos de Bacalhau, croquetas eller fritters - velsmakende frityrstekte boller som stammer fra Portugal hvor den trolig er den mest populære forretten til festmat. Der hvor det feires serveres Bolinhos, gjerne med en delikat salat til, samt en skikkelig dose chilimajones eller aioli. Retten er også svært populær i latin-amerika. Bollene passer perfekt til tapas eller forretter. De er sprø på utsiden og myke/kremet på innsiden. Kan serveres varm som kald.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11612
EPD-nummer: 5056387
GTIN: 07090045930236

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


15 produkter i databasen

Ingredienser

Torsk, potet, vann, potetflakes, olivenolje, tapiokastivelse, salt, mysepulver, hvitløk, dekstrose

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 983 kJ/ 236 kcal
Fett 14,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,70 g
Karbohydrat 11,90 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 1,30 g
Protein 14,20 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 11612
EPD-nummer 5056387
GTIN 07090045930236
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.09.2022
Oppdatert dato 29.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Torsk

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 235 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt