Salt & Pepper Squid chunks
Sprøbakt blekksprutstykker Frosne rå stykker av blekksprut som er skjært for å gi en unik marmorering, panert med en salt og pepper blanding.
Varenummer: 11 | EPD-nummer: 5060132 | GTIN: 07090045930762
Varenummer: 11
EPD-nummer: 5060132
GTIN: 07090045930762
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
15 produkter i databasen
Ingredienser
blekksprut, vann, hvetemel, rapsolje, fortykkningsmiddel-(E1420, E1404), Hevingsmidler-(E450, E500), Sukker, Salt, Pepper, Hvete, egg pulver, Selleri, smaksforsterker (E621), Farge (E160c)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter), Fisk, Melk og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 782 kJ/ 187 kcal |
| Fett | 8,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 11,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,40 g |
| Kostfiber | 2,40 g |
| Protein | 14,90 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Malaysia |
| Opphavsland | Malaysia |
| Varegruppe | Frosne skalldyr |
| Varenummer | 11 |
| EPD-nummer | 5060132 |
| GTIN | 07090045930762 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.09.2022 |
| Oppdatert dato | 29.09.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















