SALATBØNNEBLANDING
1000 GRM
Bønner har blitt den nye supermaten og finner stadig nye bruksområder, spesielt innen vegetarmat. Prøv den også i en chiliconcarne, eller som et spenstig innsalg i salatbaren.
Varenummer: 1584 | EPD-nummer: 2086460 | GTIN: 07026510015849
Varenummer: 1584
EPD-nummer: 2086460
GTIN: 07026510015849

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
133 produkter i databasen
Ingredienser
Red kidneybønner, hvite cannelinibønner og grønne soyabønner.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 480 kJ/ 115 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 9,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 10,10 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 1584 |
EPD-nummer | 2086460 |
GTIN | 07026510015849 |
GTIN2 | 07026516015843 |
GTIN3 | 07026518015841 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 07.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad |