Västerbottenost
Ca 1kg
Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner som strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet.
Varenummer: 906542 | EPD-nummer: 5454632 | GTIN: 02369200800000
Varenummer: 906542
EPD-nummer: 5454632
GTIN: 02369200800000

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: Norrmejerier
2 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, animalsk kalveløpe, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, konserveringsmiddel: natriumnitrat E251, kaliumsorbat E202, natamycin E235.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 650 kJ/ 390 kcal |
Fett | 33,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 21,00 g |
Karbohydrat | 0,01 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,01 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 906542 |
EPD-nummer | 5454632 |
GTIN | 02369200800000 |
GTIN2 | 97310861601602 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.12.2024 |
Oppdatert dato | 16.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 10 grader (C) |
Holdbarhet, total | 75 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |