Focaccia Rosmarino 800g kart à 5 stk
Tine og server produkt.
Varenummer: 3311 | EPD-nummer: 6372700 | GTIN: 05412632521160
Varenummer: 3311
EPD-nummer: 6372700
GTIN: 05412632521160
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
119 produkter i databasen
Ingredienser
Semule (hvete), vann, hvetemel, extravirgin olivenolje, salt, gjær, rosmarin (1%), maltet mel (hvete), tørrgjær
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter), Egg, Soya, Melk, Sennep og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 234 kJ/ 294 kcal |
| Fett | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,80 g |
| Karbohydrat | 41,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 6,50 g |
| Salt | 1,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 3311 |
| EPD-nummer | 6372700 |
| GTIN | 05412632521160 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 18.10.2023 |
| Oppdatert dato | 18.02.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
| Brick kode | Brød (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Glutendeklarasjon | Uidentifisert |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -4 grader (C) |
| Temperatur, max. | -21 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 1 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 1 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | Tin og server |

















