Rustic cross demi baguette multigrain 125 g, kart à 45
En sprø halvbaguette med saftig krumme beriket med linfrø og solsikkekjerner. Bake-off. Se også 2364 Rustikk Halvbaguette Fin.
Varenummer: 2363 | EPD-nummer: 5448469 | GTIN: 05907489680431
Varenummer: 2363
EPD-nummer: 5448469
GTIN: 05907489680431
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
119 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, brune linfrø (2,2%), gule linfrø (2,2%), solsikkefrø (2 ,2%), gjær, BYGGMALTEKSTRAKT, salt, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 205 kJ/ 285 kcal |
| Fett | 3,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 51,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,90 g |
| Protein | 9,60 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
| Varenummer | 2363 |
| EPD-nummer | 5448469 |
| GTIN | 05907489680431 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 13.12.2019 |
| Oppdatert dato | 14.03.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -4 grader (C) |
| Temperatur, max. | -23 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















