MILD SWEET PICANTE PEPPER 1,1KG

1100,0 GRM

Hele Peppadew, i glasskrukke. Passer som ingrediens i en salat eller tapasbuffet, som egen forrett, som topping på pizza, burger eller wraps. Eller som krydder og smakssetter i kalde og varme retter. Peppadewene ligger i en lake, som i seg selv passer utmerket i sauser, dressinger eller gryteretter!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1815
EPD-nummer: 1626290
GTIN: 06007788000066

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: PEPPADEW

VAREMERKE: PEPPADEW

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

1 produkter i databasen

Ingredienser

Søt Pikante Chillipepper, Vann, Sukker, Eddik, Salt, Sitronsyre (E330), Askorbinsyre (E300)Kalsiumklorid(E509).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 475 kJ/ 113 kcal
Fett 0,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 26,10 g
hvorav
- Sukkerarter 21,00 g
Kostfiber 1,20 g
Protein 0,40 g
Salt 0,00 g
Kalium 16,00 mg
Jern 0,30 mg (2% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Sør-Afrika
Varegruppe
Varenummer 1815
EPD-nummer 1626290
GTIN 06007788000066
GTIN2 06007788000097
GTIN3 07036340030578
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 25.01.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad