BLOKKSALAMI

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754974; 200g - EPD 2152833 og helvekt - EPD 2150720

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5004
EPD-nummer: 2150738
GTIN: 07070472050042

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

115 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er anvendt 128g røkt kjøtt fra svin og storfe, spekk, salt, krydder, løk, hvitløk, druesukker (fra mais), startkultur, konserveringsmiddel E250, hydrolysert vegetabilsk protein (fra mais), antioksidant E301, fargestoff E120.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 756 kJ/ 424 kcal
Fett 35,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,80 g
Karbohydrat 4,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 20,80 g
Salt 4,90 g
Natrium 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 5004
EPD-nummer 2150738
GTIN 07070472050042
GTIN2 07070472500400
GTIN3 07070472500042
Opprettet dato 13.02.2015
Oppdatert dato 15.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad