STABBURSPØLSE

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754941; 200g - EPD 2152858 og helvekt - EPD 2109262

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5008
EPD-nummer: 2109270
GTIN: 07070472050080

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

115 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er anvendt 124 g røkt hestekjøtt, spekk, salt, hemoglobinpulver, sukker, druesukker, fargestoff karamell 150c, sviskemasse, krydder, urteekstrakt, vann, konserveringsmiddel E250, startkultur

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 856 kJ/ 450 kcal
Fett 44,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 16,60 g
Karbohydrat 1,20 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 10,40 g
Salt 5,30 g
Natrium 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 5008
EPD-nummer 2109270
GTIN 07070472050080
GTIN2 07070472500806
GTIN3 00707047250008
Opprettet dato 13.02.2015
Oppdatert dato 21.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 150 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad