BLOKKSALAMI
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754974; 200g - EPD 2152833 og helvekt - EPD 2150720
Varenummer: 5004 | EPD-nummer: 2150738 | GTIN: 07070472050042
Varenummer: 5004
EPD-nummer: 2150738
GTIN: 07070472050042
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 128g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, krydder, løk, hvitløk, druesukker, startkultur, konserveringsmiddel (E250), hydrolysert vegetabilsk protein, antioksidant (E301), fargestoff (E120). Røkt med bøkeflis.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 762 kJ/ 421 kcal |
Fett | 35,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,90 g |
Karbohydrat | 4,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 20,70 g |
Salt | 4,90 g |
Natrium | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 5004 |
EPD-nummer | 2150738 |
GTIN | 07070472050042 |
GTIN2 | 07070472500400 |
GTIN3 | 07070472500042 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 27.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |