CHORIZO
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754925; 200g - EPD 2564169 og helvekt - EPD 2570059
Varenummer: 5014 | EPD-nummer: 2562346 | GTIN: 07070472050141
Varenummer: 5014
EPD-nummer: 2562346
GTIN: 07070472050141
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 139 g kjøttråvare. Svinekjøtt, spekk, salt, krydder, antioksidant (E301), hvitløk, paprika, chili, krydderekstrakt, dekstrose, urteekstrakt, konserveringsmiddel (E250), startkultur. Røkt med bøkeflis.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 579 kJ/ 377 kcal |
| Fett | 31,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 13,00 g |
| Karbohydrat | 2,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 22,40 g |
| Salt | 4,30 g |
| Natrium | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5014 |
| EPD-nummer | 2562346 |
| GTIN | 07070472050141 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.02.2019 |
| Oppdatert dato | 27.12.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 93 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















