Mykt Tynnbrød Surdeig 480gr.
Mykt Tynnbrød Surdeig er bakt på surdeig av rug, noe som gir det en mild og fin surdeigssmak. Tynnbrød Surdeig er et mykt brød med god spenst og tåler godt fuktighet fra ingredienser når den benyttes til f.eks wrap.
Varenummer: 61870 | EPD-nummer: 5921440 | GTIN: 07313830016183
Varenummer: 61870
EPD-nummer: 5921440
GTIN: 07313830016183
PRODUSENT: Polarbröd AB
VAREMERKE: Polarbröd
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, siktet rugmel, vann, surdeig (rug) (11%), sirup, sukker, rapsolje, hvetegluten, salt, vegetabilsk emulgeringsmiddel, gjær, hevemiddel (hjortetakksalt), maltmel (bygg)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 250 kJ/ 299 kcal |
Fett | 3,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 55,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,80 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 0,88 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 61870 |
EPD-nummer | 5921440 |
GTIN | 07313830016183 |
GTIN2 | 07313830006184 |
GTIN3 | 07313830618707 |
Opprettet dato | 27.01.2022 |
Oppdatert dato | 27.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Brick kode | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 335 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |