CHURROS

0.75

Spanske frityrstenger. Dyppes i sjokoladesaus eller spises alene. I norge er Churros mest kjent som snacks, mens i Spania er den like populær på froskostbordet og som mellommåltid.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8575
EPD-nummer: 4685459
GTIN: 08717154062205

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: Salud

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


12 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, hvetemel, mysepulver, salt, sukker

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 659 kJ/ 156 kcal
Fett 7,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 32,00 g
hvorav
- Sukkerarter 8,80 g
Kostfiber 1,80 g
Protein 4,40 g
Salt 0,63 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 8575
EPD-nummer 4685459
GTIN 08717154062205
GTIN2 7031362085759
GTIN3
Opprettet dato 07.02.2017
Oppdatert dato 23.04.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Friteres Frityr: Forvarm oljen til 180oC. Friteres direkte fra frossen tilstand ca 2,5 minutter. Temperaturen på oljen skal holdes på 180oC. Vi anbefaler å steke i små mengder av gangen for å unngå at de kleber sammen. Legg de på en tallerken og dryss over litt melis. Avkjøle 2 minutter før servering.