HOT & SPICY ONION RINGS
6ps av 1000g
Tykke løkringer med krydret, sprø panering. Passe ypperlig som fingermat, barmat, tapas, snacks og som tilbehør til andre retter. Perfekt med dipp til!
Varenummer: 4685 | EPD-nummer: 4088431 | GTIN: 08717154050097
Varenummer: 4685
EPD-nummer: 4088431
GTIN: 08717154050097
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: Salud
14 produkter i databasen
Ingredienser
Løk, hvetemel, vann, solsikkeolje, modifisert potetstivelse, modifisert hvetestivelse, salt, hevemiddel (E450, E500,E503), dekstrose, rød og grønn paprika smakstilsetining, hvitpepper, krydderekstrakt, fargestoff (E160c).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 997 kJ/ 241 kcal |
Fett | 12,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,30 g |
Karbohydrat | 29,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Kostfiber | 1,60 g |
Protein | 3,60 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4685 |
EPD-nummer | 4088431 |
GTIN | 08717154050097 |
GTIN2 | 08717154055092 |
GTIN3 | 07031362842857 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 25.08.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |