MOZZARELLA STICKS
6pk av 1000g
Det perfekte valg for en trendy aperitiff! Smeltet ost med deilig sprø panering. Passe ypperlig som fingermat, barmat, tapas og snacks.
Varenummer: 4658 | EPD-nummer: 1625748 | GTIN: 08715822000139
Varenummer: 4658
EPD-nummer: 1625748
GTIN: 08715822000139
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: Salud
14 produkter i databasen
Ingredienser
Mozzarella fondue (mozarellaost, rapsolje, stabilisator (E461)), hvetemel, vann, rapsoje, rismel, mod. hvetestivelse, salt, maismel, mod maisstivelse, hvetegluten, gjær, løkpulver, hvitløkspulver, persille, hevmiddel(E503), fargestoffer (E150a, E160c, E100).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 228 kJ/ 294 kcal |
Fett | 17,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
Karbohydrat | 18,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 16,80 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4658 |
EPD-nummer | 1625748 |
GTIN | 08715822000139 |
GTIN2 | 08715822000221 |
GTIN3 | 07031362046583 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 18.02.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |