CHILIPEPPER ANCHO STYLE
470 GRM
Dette krydderet gir mye god smak, men det gir også fra seg en flott kraftig mørkerød farge i sauser og gryter. Kaffe, tobakk, tørkede plommer og rosin finnes med i smaksbildet. Brukes i sauser og til kjøtt, fisk, skalldyr og gjerne i desserter med sjokolade.
Varenummer: 101219 | EPD-nummer: 4816054 | GTIN: 07311311012198
Varenummer: 101219
EPD-nummer: 4816054
GTIN: 07311311012198
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Chilipeber, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 453 kJ/ 347 kcal |
| Fett | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 40,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 14,00 g |
| Kostfiber | 18,00 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,34 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | USA |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 101219 |
| EPD-nummer | 4816054 |
| GTIN | 07311311012198 |
| GTIN2 | 17311311012195 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 08.09.2017 |
| Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















