
KORIANDER MALT
355 GRM
Malte frø av korianderplanten. Inngår i Garam Masala og andre curryretter. Brukes også mye i meksikansk matlaging, i for eksempel salsa og guacamole. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper, marinader osv.
Varenummer: 101185 | EPD-nummer: 4815486 | GTIN: 07311311011856
Varenummer: 101185
EPD-nummer: 4815486
GTIN: 07311311011856

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Koriander.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 427 kJ/ 346 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 13,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Kostfiber | 42,00 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Romania |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101185 |
EPD-nummer | 4815486 |
GTIN | 07311311011856 |
GTIN2 | 17311311011853 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |