VANILJESUKKER
700 GRM
Vårt vaniljesukker er laget med ekte finmalt Bourbon vanilje. Den eksotiske smaken fra vanilijeorkidéen setter fin smak på desserter og bakverk, og er også en spennende smaksetter i f.eks. sauser til fisk.
Varenummer: 101247 | EPD-nummer: 4816344 | GTIN: 07311311012471
Varenummer: 101247
EPD-nummer: 4816344
GTIN: 07311311012471
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, flormelis/melis, vanilje (0,8%), kartoffel-/potetstivelse, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 706 kJ/ 402 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 99,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 97,00 g |
| Protein | 0,00 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Baketilbehør |
| Varenummer | 101247 |
| EPD-nummer | 4816344 |
| GTIN | 07311311012471 |
| GTIN2 | 17311311012478 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 08.09.2017 |
| Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















