Gastronorm Pizzabunn, halvstekt
600,0 GRM
Halvstekt pizzabunn tilpasset gastronorm-mål.
Varenummer: 205 | EPD-nummer: 1007491 | GTIN: 07050150001085
Varenummer: 205
EPD-nummer: 1007491
GTIN: 07050150001085

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
145 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, durum av HVETE, vann, gjær, salt, vegetabilsk fett og olje av raps, emulgator (E472e), surhetsregulerende (E330), aroma
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Sesamfrø og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 036 kJ/ 248 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 43,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 205 |
EPD-nummer | 1007491 |
GTIN | 07050150001085 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056950022053 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad |