AMERIKANSK HAMBURGER 250g
5000 GRM
Amerikansk Hamburger er en hamburger laget av eksperter for alle som setter smak og kvalitet høyest. Etter å ha blitt kåret til Norgesmester tre ganger og belønnet med gullmedalje flere ganger, er kanskje Slåtto Amerikansk Hamburger den mest prisbelønte hamburger som er tilgjengelig i dag.
Varenummer: 251 | EPD-nummer: 5645056 | GTIN: 07020915212506
Varenummer: 251
EPD-nummer: 5645056
GTIN: 07020915212506
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
94% storfekjøtt, vann, salt og krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 781 kJ/ 187 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,90 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 251 |
EPD-nummer | 5645056 |
GTIN | 07020915212506 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056950002505 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 30.10.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |