AMERIKANSK HAMBURGER 250g
5000 GRM
Amerikansk Hamburger er en hamburger laget av eksperter for alle som setter smak og kvalitet høyest. Etter å ha blitt kåret til Norgesmester tre ganger og belønnet med gullmedalje flere ganger, er kanskje Slåtto Amerikansk Hamburger den mest prisbelønte hamburger som er tilgjengelig i dag.
Varenummer: 251 | EPD-nummer: 5645056 | GTIN: 07020915212506
Varenummer: 251
EPD-nummer: 5645056
GTIN: 07020915212506
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
94% storfekjøtt, vann, salt og krydder.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 781 kJ/ 187 kcal |
| Fett | 13,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,90 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 251 |
| EPD-nummer | 5645056 |
| GTIN | 07020915212506 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07056950002505 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 30.10.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















