Angus Beef Burger 200g
5400,0 GRM
Angus Beef Burger 200 gram er laget kun av det møreste og mest smakfulle storfekjøttet vi har – Aberdeen Angus. Gir en helt særegen og markant kjøttsmak som tilfredsstiller kravene til den mest kresne «hamburgerkjenner».
Varenummer: 3303 | EPD-nummer: 2646040 | GTIN: 07056950133032
Varenummer: 3303
EPD-nummer: 2646040
GTIN: 07056950133032
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
99,7% storfekjøtt, salt og sort pepper
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 067 kJ/ 255 kcal |
| Fett | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,40 g |
| Karbohydrat | 0,04 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Kostfiber | 0,02 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 0,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3303 |
| EPD-nummer | 2646040 |
| GTIN | 07056950133032 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07056950233039 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 210 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















